Titta! Bloggen lever!

Mötesprotokoll 18/1-10Walkabout

Walkabout bör släppas, men för det behöver Peach bygga klart leveleditorn. Han säger att editorn typ är klar, men att han inte träffar Per tillräckligt ofta. Per skall nu testa editorn till nästa vecka.

Vad gäller kontorslokal kan vi välja mellan Gip och Rindi. Vi föredrar Rindi, men en massör bor där just nu. Om han flyttar ut flyttar vi in. VI behöver inte kontor än.Midnight

Leveldesign

Per har suttit och gjort en massa rum i Google Skecthup. Marcus vill in. Inte i rummen alltså, utan i designandet.

Vi har studerat skillnaden mellan en funktionell stol, en som du kan klättra över och/eller interagera med (gärna en fåtölj), och en fin stol, som du bara kan gå under.

Per borde bygga en boxlevel i Unity och gå runt i den med en liten gubbe, för att se hur långa avstånden blir och hur tråkigt det är att gå.

Programmering

Johan är mycket upptagen denna vecka, men nästa vecka är allt annat klart och då börjar han med Midnight. Per och Johan skall träffas, för Johan behöver veta vad tusan han skall programmera.

Animation

Ola och MacCoy vill titta på varandras animationer innan de spikas. Animationerna alltså...

Men innan dess måste modellerna byggas om!

Alla saxmodeller skall få nålar, trådar och extra skruvhuvuden. Summonens fingrar skall spreta. Close combat-saxen skall ha aningens mindre saxhänder.Concept art

Frågan skjuts upp tills vidare, ty att få klart uppdateringarna på modellerna är viktigare. Ikväll arbetar alla tillgängliga grafiker med att modellera och unwrappa saxarna.Övrigt

Vi har blivit bjudna av skolan till Nordic Game Jam den 29 januari, alltså om typ en vecka, och naturligtvis tackade vi ja. Vi vet inte riktigt vad vi skall göra där, hur vi skall komma dit, eller ens vilken stad det är i, men det löser sig säkert.

Vi skall även komma ihåg att åka till Nordic Game Awards den 29 april. Då kan det vara bra att ha Walkabout klart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0